Voorbereidingen voor het hok!

Voordat we het hok echt op kunnen zetten, moeten we in de tuin heel wat dingen doen. Onze tuin is momenteel nog gericht op de (5) kinderen en op het genot. Niet op de duiven of een eventueel duivenhok. Dus van de week zijn Erik en ik er eens voor gaan zitten en zijn we een To-Do-lijst gaan maken van wat er nu eigenlijk moet gebeuren VOORDAT het hok überhaupt opgezet kan gaan worden.

En vandaag, ZON! Dus terwijl ik me bezighield met de nodige huishoudelijke taken, ging Erik buiten aan de slag. Een hoek maken voor het grof afval wat naar de stort moet, de appelboom verplanten, mijn molentje verplaatsen, de platschep slopen/afbreken, met de hogedrukreiniger de vlonder en de stoeptegels afspuiten. En toen naar de Boerenbond om een nieuwe steel te kopen voor de schep en ook gelijk weer de nodige voedselproducten voor onze Miss Bueno en Mister Frosty.

Heel langzaam zie ik onze mooie tuin veranderen in een iets minder mooie tuin en dan denk ik: “Waarom wilde ik dit ook alweer?” 😉 En dan zie ik ons koppeltje duiven in hun hok, vlijtig zitten broeden op hun 2e ronde eieren en dan weet ik weer waarom!

Over niet al te lange tijd zal er meer vorm komen aan de plek van het hok en het hok zelf. En de volgende stappen zullen dan toch ook de rest van de tuin zijn. Dan wordt de tuin toch wel weer mooi. 😉

Tis wel heel mooi om de vorderingen zo te zien. En ons To-Do-lijstje korter te zien worden!

image

image

image

image

image