Home

Welkom op de website van Samantha (de Laat-Bruls) & Erik (de Laat).

Misschien kom je gericht hier, misschien toevallig. Misschien ken je ons al of misschien denk je: "Wie zijn dít nue weer? Misschien ken je ons van Duivenmarktplaats en Doevepeet of misschien had je die link nog helemaal niet gelegd en wist je niet eens dat wij ook nog met duiven speelden. Hoe dan ook, wij zijn Samantha & Erik, getrouwd en hebben duiven.
Begin 2016 starten wij met duiven. Eigenlijk geheel perongeluk, doordat Erik voor de grap een bod deed op een chocoduif, Miss Bueno. Dat bod bleek het hoogste bod en toen waren we de eigenaren van een duif. Dat werden al snel 2 Stuks. Miss Bueno & Mr Frosty. En toen ging het snel. In April 2016 stond er een hok en ons hok vulde zich met prachtige duifjes.
2016 bracht ons helaas geen vluchten door de vele verliezen die we hadden in 2016 en dus starten we in 2017 met frisse moed en een hok vol jaarlingen die geen mand hebben gezien.
Via blogs, foto's, filmpjes en verhalen hopen we jullie op de hoogte te houden van de dingen die wij meemaken en die onze sport zo uitdagend, spannend, leerzaam, maar vooral leuk maken!

Inmiddels zijn we 7 jaar onderweg, hebben we al heel wat meegemaakt. Mooie dingen, leuke dingen, verliezen geleden, wat prijsjes gewonnen. En mogen ervaren dat de duivensport een fantastische sport is.

Kijk, geniet en lees mee!