Wij zijn Samantha (1981) en Erik (1968). In januari 2016 gestart onder de naam Comb. Bruls – de Laat.

Partners in het dagelijkse leven, zorgen met liefde ons voor samengestelde gezin, bestaande uit 5 prachtige meiden geboren in respectievelijk mei 2001, januari 2004, augustus 2004, december 2007 en juni 2013.

Erik is parttime vrachtwagenchauffeur, Samantha is momenteel fulltime moeder, huisvrouw en de helpende hand van Peter/Pap van Duivenmarktplaats.nl

We wonen in het Noordelijkste puntje van het Zuiden van het land; Venray. Daarmee wordt ons toekomstige spel gerekend tot Afdeling 3 Oost-Brabant.
We spelen in combinatie in CC Peel en Maas op de overnacht-fond met onze duiven en zijn lid van PV De Zwaluw in Venray. Hier beheren we ook het secretariaat. 

Samantha heeft het duivenmelkersbloed van huis uit meegekregen, als kleindochter van Jantje Bruls (Schinnen) en dochter van Peter Bruls (Doevepeet www.duivenmarktplaats.nl) en in combinatie met Peter (Roermond – Comb. Bruls & Dochter).

Erik kende de duiven nog niet, tot hij Samantha leerde kennen en het is waar wat ze zeggen. Het is besmettelijk! Na jaren langs de zijlijn meekijken in de digitale duivenwereld bij Duivenmarktplaats en in 2015/2016 de drijvende kracht achter Doevepeet.nl is het echt gaan kriebelen bij Erik…