Hoe het begon

Samantha en Erik deden al jaren op de achtergrond wat meehelpen met Duivenmarktplaats in tijden dat het voor Pap/Peter niet haalbaar was om dit alleen te doen. En zo ook in het najaar van 2015. 

Terwijl Erik bezig was met het opzetten van de digitale veilingsite van Duivenmarktplaats.nl (bij jullie allemaal bekend als Doevepeet) kwam er op Duivenmarktplaats een advertentie voorbij van een Chocoduivin. Erik vond dit wel mooi en puur voor de grap deed hij hier een bod op. Natuurlijk waarschuwde ik hem dat als hij niet overboden werd, hij er aan vast zou zitten en we dan een DUIF zouden hebben. Ahjoh, ik moest me vooral niet zo druk maken. 
Alsof het zo moest zijn, hij werd niet overboden en we hadden een duif. Maar wat hadden we ook alweer niet? Owja, hok, voer en nog veel meer. 

Gelukkig zaten we dicht bij de bron en met hulp van Pap en nog vele lieve mensen uit de duivenwereld hadden we al heel snel alles wat we nodig hadden en zo werd Comb. Bruls-de Laat geboren. En met ingang van 2016 was het dus een feit. Samen met Pap hebben we het hok gebouwd en inmiddels, in 2023, staan er 2 hokken in ons kleine tuintje. 

 

Inmiddels hebben we alweer wat aanpassingen aan t hok doorgevoerd. Hier was t hok (links) net af.