Ja ja, we zijn er nog!

Lang niet geschreven. Heel veel gebeurd op ons hok. We zijn wat dierbare duifjes kwijt, maar beseffen ons ook dat we niet mogen klagen als we de verliezen op andere hokken zien en horen.

Tegenover de verliezen staan ook een paar prachtige aanwinsten van liefhebbers uit diverse uithoeken uit Nederland waarmee we hopen een prachtig duiven bestand te kunnen uitbouwen. 

Deze blog ga ik er nog niet teveel aan uitwijden. Alleen aan het verlies van onze Miss Bueno. Met de jonge duiven kwam ze uit en heel even leek het dat ze bleef. Maar helaas. We hopen nog elke dag dat we een telefoontje krijgen of een mailtje, maar zelfs een mail naar de verkoper van origine leverde geen respons… Helaas.

Frosty heeft een paar dagen alleen gezeten en was duidelijk uit zijn doen. Tot we de kans kregen om een duivin te lenen. Een Aarden-duiven met in haar afstamming wat “van hetzelfde” als Frosty. Als je ze zo met hun drietjes op het nest ziet zitten zijn ze toch prachtig samen! (Ja met 3, slechts 1 ei bevrucht, want Mama had het heel zwaar met leggen. Voor ons is ze niets minder waard! Een knokkertje en wij zijn beretrots en ze is zo’n lieve Mama nu!♡)

We gaan jullie snel op de hoogte brengen van onze aanwinsten, verliezen. Leerpunten. En wie weet kunnen we jullie nog wel tips geven lol.

Groetjes Samantha en Erik