It takes uhm.. a lot? 

De Vorstin. Jullie kennen haar misschien nog uit de blogjes van mij over de duivin met de bijzondere leg. De duivin die we in eerste instantie te leen hadden, maar uiteindelijk mogen houden (van Jan Vorsselen uit Thorn).

Inmiddels is de Vorstin niet meer aan Frosty gekoppeld, want Frosty is niet meer op ons hok aanwezig. De Vorstin vliegt uit en is nu gekoppeld aan “Spikkel” een doffer van Boonen uit Buggenum. Met de teller van een aantal eieren op 14 stuks hadden we de laatste leg voor het eerst 2 eieren in 2 dagen. En allebei de eieren bevrucht! En er werden geen eieren uit de kom geworpen!

En warempel! Een prachtig resultaat. 2 jonkies! (Ze is nu de trotse Mama van 5 jonge duifjes uit 14 gelegde eieren. De aanhouder wint zeggen ze)

2 van haar jongen vliegen dit jaar mee met de vluchten. Lucky, een doffer. En Calimero, een uhm.. tja.. wie zal het zeggen? Een duif. Een echte Calimero die heel klein is, maar kan vliegen!!! Net als de broer Lucky! Het 3e jong is van ’n koppeling met Hanno en is nog te jong voor deze vluchten. (Deze doffer is helaas weggebleven van de vlucht)

Na alles wat we met haar hebben doorstaan, geloof ik best dat menige melker allang de brui eraan had gegeven met haar, maar we zijn toch blij dat ze er nog is. En dat we hebben door gezet. Nu hopen dat Lucky en Calimero met de vluchten laten zien dat we goed zaten. 😉