Het seizoen vordert gestaag…

Inmiddels hebben we al een paar vluchten achter de rug. Het succes van de eerste vlucht was eenmalig, maar hey; Waar hebben we het over! We zitten nog bij de Vitessevluchten.  We hebben 1 vitesse-duivin op het hok en voor de rest overnachtduiven. We zien wel dat de duiven heel goed thuiskomen. Elke keer net na de prijzen. En ze volgen zich heel goed op. We mogen absoluut niet klagen!

Deze week hebben we het programma uitgestippeld wat de overnachtduiven gaan volgen. Onze agenda er ook maar eens naast gelegd, want het moet wel passen natuurlijk. En zo denken we een mooie planning opgesteld te hebben. 1 Overnachtvlucht staat op het menu. Met nog 9 duiven over. 6 Doffers en 3 duivinnen. 

Morgen gaan ze mee naar Nanteuil. Het weer is twijfelachtig als ze niet op tijd lossen, maar als ze op tijd lossen wordt het waarschijnlijk een prachtige vlucht. Laat maar komen! 

Wat ons dit seizoen overigens al is opgevallen is dat we dit jaar al zoveel meer duiven gemeld hebben gekregen. Super bedankt daarvoor! Echt fantastisch! Waar het verschil zit weten we niet, maar het is wel echt te merken. Alle verliezen die we vorig jaar hebben geleden en waar we geen enkel telefoontje kregen. Dit jaar wel! Echt mooi. Dat geeft moed! 

Op naar de komende weken! Let’s do this!