M20 Sezanne 18-5-2019

De 2e midfond vlucht van het seizoen. Helaas kon onze Duitse duivin niet mee, die vond het nodig om een ei te leggen de dag voor inkorven. Ze had nog 2 collega’s die er hetzelfde over dachten, dus in plaats van 12 gingen er 9 mee deze vlucht: 4 doffers en 5 duivinnen.
We hadden de Duitse duivin eigenlijk de beste kansen toegedacht maar ja, die kon niet mee. We hebben dus de lijst aangepast en de nummer 1 bij ons vorige week als 1e getekende gezet.

Met een gezellig gezelschap vanwege de 18e verjaardag van onze oudste, was het wachten geblazen. De lossing was om 10:20 op 351 Km. Een vluchtje voor snelheidsduifels ; )
Onze eerste getekende kwam hier ook als eerste thuis, met een sierlijke boog zo de klep op. Nog net geen applaus van het publiek van vandaag 🙂
2 minuten later onze 2e getekende, onze rode doffer Gerrit. Helaas zaten we een 5 minuten achten de uitslag, wat dan toch wel een beetje tegenvalt, ook al zijn het onze vluchten nog niet. De opvolging was redelijk te noemen, we hebben ze redelijk in vorm denken we.

Op naar volgende week!

Rooie Gerrit, De 2e van vandaag op Hok Comb. Bruls – de Laat