Einde seizoen 2018

Voor ons  is seizoen 2018 inmiddels alweer een tijdje ten einde. Nadat we “Johanna” nog gedraait hadden op St. Vincent en Tessenderloo en Isnes gespeeld hadden arriveerde de zomer in Nederland. En wat voor een zomer! Een zomer die dit jaar alle records versloeg. Droogte, hitte noem maar op. Voor ons was dat, in combinatie met de vele verliezen die we al geleden  hadden in het begin van het seizoen, voldoende reden om te stoppen. Al zetten ze minder duiven in de mand, al zouden ze minder ver gaan. Als ze hun weg niet naar huis zouden vinden, was er nergens een regengoot met water, nergens een plasje water, nergens een riviertje waar nog water was.

Het stoppen met de vluchten bracht ons wel vele mooie avonturen met duiven die bij particulieren zaten. Verdwaalde duiven die we ophaalden en op vele verschillende manieren bij hun eigenaar terug kregen. En in sommige gevallen kwamen ze niet bij hun eigenaar en bleven ze hier. Maar wel goed verzorgd!

2018 was een jaar wat ons weer veel geleerd heeft. Over onze duiven en over onszelf als baasjes. Of we al weten welk pad we gaan volgen in 2019? Nee. Maar we weten wel dat we het nog steeds erg leuk vinden! Elke duif die thuis kwam werd met heel veel liefde ontvangen. Elke keer dat we onze naam op de uitslag zagen staan waren we trots! Want dat hebben ze toch maar mooi gepresteerd! En wie had dat gedacht toen we in 2016 begonnen met Bueno en Frosty!

Op naar 2019 en op naar een nieuw jaar!